Temadag om ernæring i Regionspsykiatrien Gødstrup
Målgruppe
Kost-nøglepersoner i psykiatrien
Ledere og medarbejdere med interesse for emnet
Medarbejdere med opgaver relateret til mad og måltider
Formål
Afdeling for ernæring inviterer til temadag omkring Mad til psykiatriske patienter, udfordringer og arbejdsgange i Koncept for Mad og Måltider
Indhold
Kurset giver indsigt i de psykiatriske patienters ernæringsmæssige udfordringer og handlemuligheder for plejepersonalet.
Gennem dialog og faglige oplæg højnes deltagernes kompetencer indenfor det psykiatriske ernæringsområde. Der vil blive mulighed for at drøfte handlemuligheder og få faglig sparing på generelle og specifikke ernæringsmæssige udfordringer for de psykiatriske patienter. Arbejdsgange i Koncept for Mad og Måltider drøftes og erfaringer med Min Mad deles.
Derudover får deltagerne en rundvisning i Regionshospitalet Gødstrups produktionskøkken Havens Køkken.
Program
8.00 Ankomst med kaffe
8.30 Velkommen v. ernæringschef Lone Viggers
8.45 Mad til patienter i Psykiatrien v. klinisk diætist Annika
10.15 Pause
10.30 Opsporing af patienter i ernæringsrisiko v. klinisk diætist Annika
11.00 Spiseforstyrrede v. klinisk diætist Annika
11.30 Frokost i Havens Madhus
12.00 Besøg i produktionskøkkenet Havens Køkken
13.00 Koncept for Mad og Måltider - Arbejdsgange v. funktionsleder Hanne Vennevold
og kvalitetsansvarlig Ingeborg Krarup Rask
14.00 Opsamling på dagen
14.30 Tak for i dag