Målgruppe
Kost-nøglepersoner i psykiatrien
Ledere og medarbejdere med interesse for emnet
Medarbejdere med opgaver relateret til mad og måltider 

Formål
Afdeling for ernæring inviterer til temadag omkring Mad til psykiatriske patienter, udfordringer og arbejdsgange i Koncept for Mad og Måltider 

Indhold
Kurset giver indsigt i de psykiatriske patienters ernæringsmæssige udfordringer og handlemuligheder for plejepersonalet.

Gennem dialog og faglige oplæg højnes deltagernes kompetencer indenfor det psykiatriske ernæringsområde. Der vil blive mulighed for at drøfte handlemuligheder og få faglig sparing på generelle og specifikke ernæringsmæssige udfordringer for de psykiatriske patienter. Arbejdsgange i Koncept for Mad og Måltider drøftes og erfaringer med Min Mad deles.

Derudover får deltagerne en rundvisning i Regionshospitalet Gødstrups produktionskøkken Havens Køkken.

Program

8.00 Ankomst med kaffe 

8.30 Velkommen v. ernæringschef Lone Viggers

8.45 Mad til patienter i Psykiatrien v. klinisk diætist Annika 

10.15 Pause 

10.30 Opsporing af patienter i ernæringsrisiko v. klinisk diætist Annika 

11.00 Spiseforstyrrede v. klinisk diætist Annika 

11.30 Frokost i Havens Madhus 

12.00 Besøg i produktionskøkkenet Havens Køkken 

13.00 Koncept for Mad og Måltider - Arbejdsgange v. funktionsleder Hanne Vennevold
og kvalitetsansvarlig Ingeborg Krarup Rask 

14.00 Opsamling på dagen 

14.30 Tak for i dag